Građevinski fakultet, 03.10.2020

Na Građevinskom fakultetu prijemni ispit za master studije 6. oktobraNa Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore prijemni ispit  za upis na budžetske master studije polagaće se u utorak,  6.oktobra 2020. godine, u 9.00, u salama 010 i 008 Građevinskog fakulteta.

Prodekan za nastavu ovog fakulteta doc. dr Ivana Ćipranić kazala je da prijemni ispit traje 90 minuta, te da kandidat, da bi se kvalifikovao za rang listu, mora da osvoji osvoji minimum 15 bodova, odnosno 30% od maksimalno mogućih 50 bodova. 

"PrijeImagemni ispit, sadrži 10 pitanja koja mogu biti u formi pitanja sa otvorenim odgovorom, zadatka i/ili pitanja sa više ponuđenih odgovora. Zadaci, odnosno pitanja su tako koncipirana da je za rješavanje jednog zadatka ili pitanja u prosjeku dovoljno sedam do osam minuta", objašnjava prodekanica Ćipranić.

Zadaci su, dodaje ona, iz gradiva predmeta sa osnovnih studija, posebno za svaki master studijski program: Konstrukcija, Infrastrukture i Menadžment u građevinarstvu.  

Detaljne informacije o strukturi i sadržini prijemnog ispita na Građevinskom fakultetu UCG, zainteresovani kandidati mogu naći na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1289/objava/85918-sadrzina-i-struktura-prijemnog-ispita-za-upis-u-prvu-godinu-master-studija-na-gradevinskom-fakultetu-u-studijskoj-2020-21-godini

Prijemni ispit će biti organizovan u skladu sa važećim naredbama Ministarstva zdravlja i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, imajući u vidu aktuelnu situaciju i mjere koje se preduzimaju radi prevencije i sprečavanja širenja COVID-19.  

Medijske objave:

https://www.aktuelno.me/crna-gora/na-gradevinskom-fakultetu-prijemni-ispit-6-oktobra/

https://www.antenam.net/drustvo/173346-na-gradjevinskom-fakultetu-prijemni-ispit-6-oktobra

https://volimpodgoricu.me/2020/10/03/na-gradjevinskom-fakultetu-prijemni-ispit-za-master-studije-6-oktobra/

https://www.portalanalitika.me/clanak/na-gradevinskom-fakultetu-prijemni-za-master-6-oktobra

 

 

 

 

Broj posjeta : 801