Sanja Maslar, najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta za studijsku 2020/21. godinu




Sanja Maslar, najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta za studijsku 2020/21. godinu

Studentkinja Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na studijskom smjeru Građevinarstvo, Sanja Maslar (9.27) jedan je od 18 nagrađenih studenata koji su postigli najveći uspjeh tokom studija za studijsku 2020/21. godinu.

Sanja kaže da ova nagrada, osim što dodatno obavezuje i motiviše, predstavlja i potvrdu za uloženi trud, kao i dokaz da posvećenost i ljubav uvijek dođu do izražaja. 

"Građevina je specifična po tome da što je više upoznajete to je više volite, bar je u mom slučaju tako. Dakle, raditi na nečemu što volim ni na koji način ne mogu smatrati odricanjem. Ako bi se o nekom odricanju i moglo govoriti onda je to posljedica moje ne baš uvijek dobre organizacije", rekla je studentkinja i dodala da ulaganje truda, vremena i rada smatra nečim što je neraskidivo od svakog unaprijed definisanog cilja na fakultetu ali i mimo njega.

Dodatne aktivnosti na fakultetu, kako navodi, dodatno su pomogle u sticanju određenih znanja i vještina. "Redovno učenje i praćenje nastave smatram neophodnom osnovom za sticanje znanja, svakako da je tu i dobra komunikacija sa profesorima koji su, a posebno sada u ovim izmjenjenim uslovima učenja, uvijek otvoreni za saradnju. Naravno svaka dodatna zalaganja su dobrodošla za bolje razumjevanje i savladavanje materije", kazala je Sanja.

Za sada je, kako objašnjava sebi postavila neke kratkoročne ciljeve, a to je da završi ovu studijsku godinu, položi prijemni ispit, upiše master studije i stekne neke praktične vještine u kojima akcenat stavlja na učenje jezika.

"Takođe, kada je riječ o nekim budućim planovima, nakon osnovnih studija planiram da upišem master studije, najvjerovatnije na Univerzitetu Crne Gore", dodala je najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta za tekuću studijsku godinu.

Budućim generacijama koje planiraju da upišu Građevinski fakultet poručila je sljedeće:  "Fakultet birajte na osnovu ličnih afiniteta, posvetite se učenju, jer bavljenje građevinom je ozbiljan i odgovoran posao koji ne toleriše nedostatak znanja. I naravno, volite ono što radite, jer na taj način praktično nikad neće raditi".

 

Povezane vijesti:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/98188-najbolji-studenti-univerziteta-crne-gore-za-studijsku-2020-21-godinu

 

 

Medijske objave:

https://fosmedia.me/infos/drustvo/sanja-maslar-najbolja-studentkinja-gradevinskog-fakulteta

https://www.portalanalitika.me/clanak/sanja-maslar-najbolja-studentkinja-gradevinskog-fakulteta

https://makanje.me/clanak/4759

https://mnemagazin.me/2021/01/06/gradjevinski-fakultet-sanja-maslar-najbolja-studentkinja-za-2020-21-godinu/

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.