Saradniku Građevinskog fakulteta Petru Subotiću dodijeljena nagrada Fondacije "Profesor Arsenije Vujović"




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Prvo priznanje za najbolje naučno ili stručno ostvarenje mladih istraživača iz oblasti građevinskog konstrukterstva Crne Gore u 2019. godini Upravni odbor Fondacije Profesor Arsenije Vujović je dodijelio Petru Subotiću, saradniku u nastavi Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, za master rad “Komparativna analiza Evropskih i JUS standarda za projektovanje čeličnih konstrukcija“.
Image
 
 
 
 
Fondacija "Profesor Arsenije Vujović" dodjeljuje svake godine priznanje i novčanu nagradu mladim građevinskim inženjerima konstrukterima iz Crne Gore, za njihova ostvarenja u građevinskom konstrukterstvu u zemlji i inostranstvu, a sve u cilju podrške radu mladih istraživača, afirmacije razvojnih edukativnih i naučno-istraživačkih programa iz oblasti građevinskog konstrukterstva.
 
Priznanja za najbolja ostvarenja dodjeljuju se putem konkursa autoru ili timu autora za realizovano naučnoistraživačko i/ili stručno djelo, koje treba da predstavlja značajan doprinos u oblasti građevinskog konstrukterstva. Konkurs za ostvarenja u predhodnoj godini otvara se svake godine početkom marta i traje šest mjeseci (https://foundationarsenijevujovic.me/). 
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.