Građevinski fakultet, 23.12.2020

Saradniku Građevinskog fakulteta Petru Subotiću dodijeljena nagrada Fondacije "Profesor Arsenije Vujović"Prvo priznanje za najbolje naučno ili stručno ostvarenje mladih istraživača iz oblasti građevinskog konstrukterstva Crne Gore u 2019. godini Upravni odbor Fondacije Profesor Arsenije Vujović je dodijelio Petru Subotiću, saradniku u nastavi Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, za master rad “Komparativna analiza Evropskih i JUS standarda za projektovanje čeličnih konstrukcija“.
Image
 
 
 
 
Fondacija "Profesor Arsenije Vujović" dodjeljuje svake godine priznanje i novčanu nagradu mladim građevinskim inženjerima konstrukterima iz Crne Gore, za njihova ostvarenja u građevinskom konstrukterstvu u zemlji i inostranstvu, a sve u cilju podrške radu mladih istraživača, afirmacije razvojnih edukativnih i naučno-istraživačkih programa iz oblasti građevinskog konstrukterstva.
 
Priznanja za najbolja ostvarenja dodjeljuju se putem konkursa autoru ili timu autora za realizovano naučnoistraživačko i/ili stručno djelo, koje treba da predstavlja značajan doprinos u oblasti građevinskog konstrukterstva. Konkurs za ostvarenja u predhodnoj godini otvara se svake godine početkom marta i traje šest mjeseci (https://foundationarsenijevujovic.me/). 
 
Broj posjeta : 623