Fakultet političkih nauka

Poziv za Školu sindikalizma i digitalnih medija
Poziv za Školu sindikalizma i digitalnih medija
Sindikat medija Crne Gore i Međunarodna federacija novinara pozivaju studente i mlade novinare da se prijave za Školu sindikalizma i digitalnih medija, koja će se održavati od septembra do novembra 2021.

Teme koje će se obrađivati u Školi uključuju: digitalne vještine, osnove sindikalizma, uslove rada u digitalnim medijima, odnos tradicionalnog i „novog" novinarstva, autorska prava na internetu, digitalnu ekonomiju, podkast, kao i vještine rada u kriznim situacijama.

Predavanja će se organizovati u onlajn formatu, dok će se individualni sastanci s mentorima (po potrebi) održavati u prostorijama Sindikata medija Crne Gore. Iz tog razloga, ohrabrujemo zainteresovane iz svih krajeva Crne Gore da se prijave.

Uporedo s predavanjima, polaznici će dobiti zadatke u čijoj izradi će im pomagati dva mentora. Po završetku predavanja, radovi polaznika biće izloženi u onlajn galeriji.

U decembru 2021. najbolji radovi biće novčano nagrađeni.

Svi polaznici dobiće sertifikate.


Prijave se vrše na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1WvJCj0GigVvKzdFsTxiwjW_Jqf5TEwfjro0grw-GBCY/edit?fbclid=IwAR15ZgXht4TZQ2e4nrdoDM8YFG4qW0cU2sTJ60tCEkxw8dzT-n791uZUHN0  

Broj posjeta : 492