NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) - radionica o obrazovnim prilikama za mlade




NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) - radionica o obrazovnim prilikama za mlade

U okviru projekta “mladiinfo.me – prečica za prilike”, NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) organizuje radionicu o obrazovnim prilikama za mlade.

Tim povodom pozivamo Vas da nam se pridružite  28. novembra 2017. godine sa početkom u 12:00h u Omladinskom centru u Podgorici.

m!M realizuje radionicu u saradnji sa lokalnim samoupravama, srednjim školama, fakultetima, Omladinskim centrom Podgorica, Omladinskim klubom Berane, Savjetom za mlade Berane, uz finansijsku pomoć Ministarstva sporta. Radionica je namijenjena svim mladim ljudima koji žele da se informišu o prilikama za akademsko i profesionalno usavršavanje koje su dostupne u Crnoj Gori i inostranstvu.

Cilj informativno – edukativne radionice jeste promocija obrazovne mobilnosti mladih i povećanje njihove informisanosti o postojećim prilikama – bilo da se radi o treninzima, stipendijama, raznim obukama, volontiranju, stažiranju, zapošljavanju, konkursima ili događajima.

Osim prilika za usavršavanje koje su dostupne mladima iz Crne Gore, m!M će predstaviti i mobilnu aplikaciju koja je nastala u okviru pomenutog projekta. Mobilna aplikacija “m!M prilike za mlade” može se preuzeti sa Google Play prodavnice. Mladima će putem aplikacije biti dostupnije prethodno pomenute prilike za usavršavanje. Takođe, učesnicima će biti predstavljen animirani video spot koji je nastao u okviru projekta, a za potrebe promocije mobilne aplikacije.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.