PRIME medijski festival na temu ljudskih prava manjina - prijave još danas




PRIME medijski festival na temu ljudskih prava manjina - prijave još danas

PRIME tim poziva kreatore/ke različitih medijskih formata, da se prijave i učestvuju na PRIME medijskom festivalu koji će biti održan u Podgorici od 14. do 16. maja 2022. godine i slaviće Međunarodni dan suživota u miru.

U​koliko ste kreator/ka medijskih formata koji se bave temom ljudska prava manjina i izrađeni su u skladu sa etikom i poštovanjem ljudskih prava, a tiču se evropskih integracija u oblasti manjinskih prava, PRIME medijski festival je mjesto za vas.

Pravo učešća imaju različiti medijski formati - filmovi, knjige, priče, video priče i dr. koji su do sada objavljeni ili emitovani. Ukoliko želite da vaš medijski format bude predstavljen na PRIME medijskom festivalu pošaljite nam - motivaciono pismo za učešće i medijski format sa kojim želite da se predstavite na kristina@nvo35mm.com do 9. maja 2022. godine do 17 časova.

Priliku da se predstave publici i javnosti dobiće 10 najboljih radova po odluci PRIME žirija sastavljenog od predstavnika organizatora. O rezultatima poziva svi prijavljeni biće obaviješteni 10. maja 2022. godine.

PRIME Medijski festival je aktivnost u okviru projekta PRIME (Profesionalni, odgovoRni iInkluzivni Mediji) koji je finansijski podržan od Evropske unije i dijelom kofinansiran od Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Projekat u partnerstvu sprovode: produkcijska kuća Galileo production, Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG), NVO 35mm, Romska organizacija “Koračajte sa nama – Phiren Amenca”, NVO LGBT Forum Progres, NVO CAZAS i Fakultet političkih nauka UCG.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.