Potpisan Memorandum o saradnji između Fakulteta političkih nauka i Kancelarije za evropske integracije




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dekan Fakulteta političkih nauka, prof. dr Milan Marković i Glavni pregovarač Aleksandar Drljević potpisali su danas Memorandum o saradnji između Fakulteta političkih nauka i Kancelarije za evropske integracije.

Cilj memoranduma je kvalitetnije i efikasnije predstavljanje građanima koristi i obaveza koje proizilaze iz članstva u EU, kao i zadataka koji Crnoj Gori predstoje. Buduća saradnja između Fakulteta političkih nauka i Kancelarije za evropske integracije će se ogledati u sprovođenju projekata od zajedničkog interesa u oblasti evropskih integracija, organizacije zajedničkih konferencija, radionica, tribina i sličnih manifestacija od javnog značaja kao i pružanje stručnih i konsultantskih usluga iz oblasti unapređenja procesa stabilizacije i pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji i ostalih pitanja evropskih integracija.

Osim navedenog, studenti Fakulteta političkih nauka, smjer Politikologija - međunarodni odnosi, kroz stručnu praksu u Kancelariji za evropske integracije imaće priliku da unaprijede znanja i vještine.

 

Medijske objave:

https://www.cdm.me/drustvo/fpn-potpisao-memorandum-o-saradnji-sa-kancelarijom-za-evropske-integracije/

http://www.antenam.net/drustvo/141109-potpisan-memorandum-o-saradnji-kei-i-fpn-a

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/260512/kei-i-fpn-sprovodice-projekte-od-zajednickog-interesa.html

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.