Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

Prvi termin nastave
Predavanja će se u utorak, 28.9.2021. godine održati na fakultetu, prema rasporedu časova, sa početkom u 10:15. Vježbe će se održati online, sa početkom u 16:00 časova uz korišćenje informacionih tehnologija.

Da bi pratili vježbe, neophodno je da se registrujete na sajtu: https://bp.etf.ac.me/ol. Vaš nalog je trajan, tako da će se koristiti i za naredne termine nastave koji budu organizovani na daljinu. Proces registracije i aktivacije naloga obavite što prije. Nakon toga se prijavite na sistem https://bp.etf.ac.me/ol i dobićete ostale informacije o nastavi. Više informacija o ETF-OL platformi za učenje na daljinu dobićete na prvim predavanjima.

Povedite računa da podaci koje navedete u registracionom formularu budu tačni. Posebno vodite računa o našim slovima (ščćžđ) u imenu i prezimenu. Za registraciju vam je neophodna e-mail adresa (gmail na primjer). Nakon završene registracije na tu adresu će vam biti poslat aktivacioni link pomoću kojeg postavljate šifru (password) na vaš nalog. Korisničko ime, šifru i e-mail adresu koju koristite za registraciju upamtite, jer će vam trebati za praćenje nastave i provjere znanja.

Preporučujem da nastavu pratite Chrome web-browserom ukoliko imate pristup računaru. Ukoliko nastavu namjeravate pratiti preko tablet ili smartphone uređaja, instalirajte aplikaciju "Jitsi meet", publikovanu od strane "8x8 Inc." koja je dostupna za iOS i android uređaje.

Predmetni nastavnik,
Prof. dr Miloš Daković

Broj posjeta : 167

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.