Termin kolokvijuma




Kolokvijum iz predmeta Informacione tehnologije u sportu će se održati u petak, 15.5.2020. godine preko online platforme ETF-OL. Platforma je dostupna na adresi: https://bp.etf.ac.me/ol.

Za izradu kolokvijuma potreban je računar i smartphone/tablet uređaj. Oba uređaja trebaju imati Internet konekciju, a smartphone/tablet uređaj i funkcionalnu zadnju kameru. Brzina Internet konekcije, računara i smartphone/tablet uređaja nema izražen uticaj na izradu kolokvijuma. Dovoljno je da na oba uređaja možete da se prijavite na ETF-OL platformu i da možete pregledati dostupne web stranice na njoj.

Specijalno, za studente koji nemaju mogućnost korišćenja računara postoji opcija da kolokvijum rade, uz nešto manji komfor, korišćenjem smartphone/tablet uređaja.

Tačan termin kolokvijuma i dodatne informacije o načinu izrade kolokvijuma dobićete preko platforme ETF-OL.

Studenti koji do sada nijesu otvorili nalog na ETF-OL platformi https://bp.etf.ac.me/ol trebaju to uraditi što prije, najmanje dva dana prije zakazanog kolokvijuma. Procedura otvaranja naloga je data na platformi i sastoji se od registracije i aktivacije korisničkog naloga. Nepažljivim unosom podataka pri registraciji (naročito e-mail adrese) procedura registracije se može iskomplikovati i odužiti. Preporučujem da se na sistem prijavite sa gmail.com adresom, ukoliko je posjedujete.

Predmetni nastavnik: Prof. dr Miloš Daković



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.