Rektorat

Osnovne informacije - Karijerni centar
Karijerni centar Univerziteta Crne Gore objedinjuje servise koji su na raspolaganju prvenstveno studentima UCG, ali i akademskom osoblju, poslodavcima i budućim studentima. Centar služi, između ostalog, poboljšanju kompetencija studenata, naročito razvoju njihovih praktičnih vještina.


Karijerni centar pruža  karijerno informisanje, usmjeravanje i savjetovanje studenata u oblastima koje izučavaju na fakultetima. Rad Karijernog centra je usmjeren i na povezivanje i saradnju studenata sa privrednim sektorom, kroz pronalaženje mogućnosti za obavljanje stručnih praksi i potencijalnih radnih angažmana. Naš cilj je da studentima omogućimo da već tokom studija upoznaju poslovni ambijent i steknu radno iskustvo, kako bi nakon diplomiranja ostvarili konkuretniju poziciju na tržištu rada.

U Karijernom centru želimo da informišemo studente o mogućnostima koje im se pružaju u okviru programa mobilnosti, pa u saradnji sa Kancelarijom za međunarodnu saradnju pronalazimo najbolje opcije za nastavak studija ili boravak na univerzitetima u inostranstvu.

Karijerni centar nastojaće da studentima omogući i dodatne načine usavršavanja i razvoja karijere, kroz radionice, treninge, seminare i obuke.

Centar se nalazi u Rektoratu Univerziteta Crne Gore.

Konsultacije: ponedjeljak - četvrtak od 13 do 15h.

Kontakt

Adresa: Cetinjska 2

Telefon: +382 (0) 20 414 244

Faks: +382 (0) 20 414 230

Mail: karijernicentar@ucg.ac.me

 

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.