Prirodno-matematički fakultet, 11.06.2020

Za dekana Prirodno-matematičkog fakulteta ponovo predložen prof. dr Predrag MiranovićX

Vijeće fakulteta Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore je na sjednici, održanoj 9. juna, predložilo za dekana prof. dr Predraga Miranovića za mandatni period 2020 - 2023. godine. 

Miranović je redovni profesor i aktuelni dekan ovog fakulteta u tekućem mandatu, koji je bio i rektor Univerziteta Crne Gore, od 2008. do 2014. godine. 

Miranović je bio jedini kandidat po objavljenom Konkursu za izbor dekana Prirodno-matematičkog fakulteta, objavljenog u Biltenu Univerziteta Crne Gore broj 495, od 16. aprila 2020. godine.

Izborna komisija za sprovođenje postupka izbora dekana konstatovala je da je kandidat blagovremeno podnio prijavu sa potrebnom dokumentacijom, kao i da je tajnim glasanjem većina bila za izbor profesora Miranovića za dekana.

U sastavu Izborne komisije, iz reda članova Vijeća Fakulteta, bili su prof. dr Darko Mitrović, prof. dr Nataša Raičević, doc. dr Srđan Kadić, prof. dr Danilo Mrdak i predstavnik studenata Šćepan Radević. 

Konačnu odluku o predlogu Vijeća fakulteta treba da donese Upravni odbor Univerziteta Crne Gore na sljedećoj sjednici. 

 

Medijske objave:

https://m.cdm.me/drustvo/miranovic-ponovo-predlozen-za-dekana-prirodno-matematickog-fakulteta/

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/282125/miranovic-ponovo-predlozen-za-dekana-pmf-a.html

https://www.portalanalitika.me/clanak/za-dekana-prirodno-matematickog-fakulteta-ponovo-predlozen-prof-dr-predrag-miranovic

https://volimpodgoricu.me/2020/06/11/za-dekana-prirodno-matematickog-fakulteta-ponovo-predlozen-prof-dr-predrag-miranovic/

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/441479/miranovic-ponovo-predlozen-za-dekana-pmf-a

 

Dokumenti

Broj posjeta : 696