Ekonomski fakultet

Kroz Program stažiranja postanete dio FINVEO tima
Kroz Program stažiranja postanete dio FINVEO tima

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane studente da se prijave za dvomjesečni plaćeni program stažiranja u kompaniji FINVEO a.d. koji počinje u junu 2021. Motivisani kandidati imaće mogućnost učešća u poslovnim aktivnostima kompanije i na taj način dati svoj doprinos i unaprijediti radnu biografiju.

Finveo je dio INVEO Investment Holding-a, vodećeg investicionog holdinga sa sjedištem u Istanbulu u Turskoj sa primarnim fokusom na finansijsku industriju i inovativna preduzeća. Od svog osnivanja FINVEO pruža korporativnim, institucionalnim i individualnim klijentima širok spektar finansijskih usluga uključujući, brokerske usluge sa fiksnim prihodima, trgovanje valutama putem platforme Meta Trader i trgovanje terminskim ugovorima.

Za program stažiranja se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija. Ne postoji starosno ograničenje.

Prednost imaju kandidati iz sledećih oblasti: ekonomija (finansije, računovodstvo, bankarstvo), informacione tehnologije (programiranje), pravo (korporativno, radno pravo), marketing i PR (digitalni marketing), psihologija.  

Kandidati se prijavljuju dostavljanjem radne biografije (CV obrazac), motivacionog pisma i potvrde o studiranju / završetku studija, na e-mail adresu Karijernog centra (karijernicentar@ucg.ac.me) do srijede, 2. juna 2021.

Radna biografija i motivaciono pismo potrebno je dostaviti na engleskom jeziku.

Program stažiranja u kompaniji FINVEO možete naći u prilogu ove objave.

Dokumenti

Broj posjeta : 191