Prijava za Ekomen league do 17. maja




Prijava za Ekomen league do 17. maja

Sportsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta Ekomen započinje novi projekat pod nazivom ,,Ekomen league".

U pitanju je takmičenje u malom fudbalu, koje će se održati u periodu od 23. maja do 26. maja 2022. godine u dvorani Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

Kao i u svim Ekomen aktivnostima, učešće će biti besplatno. Aktivnost su već podržali Uprava Fakulteta kao i Studentski sportski savez Crne Gore, dok je generalni sponzor Ekomen lige - kompanija Kodio.

U svakoj ekipi može biti maksimalno 12 članova (6 studenata minimum, a najviše 10). Obavezno je da u ekipi bude po jedan profesor i jedan saradnik, a njih biraju studenti prilikom sastavljanja ekipe. Nije nužno da član akademskog osoblja igra, ali jeste da bude prisutan na makar jednoj utakmici svog tima. Naziv tima se bira po uzoru na materiju koja se izučava na fakultetu.

Svečano otvaranje Ekomen league održaće se kroz revijalnu utakmicu u kojoj će učešće uzeti kako predstavnici Ekonomskog fakulteta, tako i prijatelji našeg Društva, ali i poznati crnogorski sportisti i predstavnici medija. Krajnji rok za prijave je 17. maja 2022. godine u 13 h.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.