Strateško partnerstvo Ekonomskog fakulteta UCG i Agencije za investicije Crne Gore




Strateško partnerstvo Ekonomskog fakulteta UCG i Agencije za investicije Crne Gore

Dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Mijat Jocović i direktor Agencije za investicije Crne Gore mr Mladen Grgić potpisali su Memorandum o saradnji stvarajući na taj način preduslov za strateško partnerstvo dvije institucije. Na sastanku, kom su prisustvovali i prodekan za naučnoistraživački rad docent dr Jovan Đurašković, rukovodilac Centra za biznis na Ekonomskom fakultetu mr Dragana Ćirović i rukovodilac Centra za razvoj karijere mr Nikola Martinović, dogovorene su brojne aktivnosti koje će biti realizovane tokom semestra.

Kroz aktivnosti Centra za biznis biće organizovani događaji na kojima će studenti čuti poslovna iskustva eminentnih stranih investitora u Crnoj Gori, a biće pružena i podrška Agenciji u pripremi projektnog materijala namijenjenog privlačenju stranih investicija.

Na sastanku je, kao posebno značajno, dogovorena i saradnja na polju organizovanja stručne prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Agenciji za investicije Crne Gore, što će biti realizovano kroz aktivnosti Centra za razvoj karijere.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.