Dan osiguranja na Ekonomskom fakultetu 25. novembra




Dan osiguranja na Ekonomskom fakultetu 25. novembra

Polazeći od značaja djelatnosti osiguranja, kao i potrebe da se uloga osiguranja, ključni trendovi razvoja i izazovi koji stoje pred crnogorskim tržištem osiguranja kroz otvoreni dijalog približe studentima, akademskoj i stručnoj javnosti, Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Agencijom za nadzor osiguranja prvi put organizuje Dan osiguranja na Ekonomskom fakultetu, 25. novembra 2022. godine u 10h u sali “Mediteran”.

Tom prilikom biće održane dvije panel diskusije: Proizvodi, karakteristike i trendovi crnogorskog tržišta osiguranja i Izazovi tržišta osiguranja - kuda dalje?.

Tokom događaja biće održana i prezentacija na temu Osiguranje katastrofalnih rizika.

U cilju dodatnog podsticanja studenata za upoznavanje sa djelatnošću osiguranja, predviđena je nagradne igra za studente između dvije sesije.

Prijava studenata za učešće na Danu osiguranja je do srijede, 23. novembra u 13:00h na e-mail adresu danosiguranja@gmail.com 

Ovogodišnji događaj će okupiti predstavnike akademske zajednice, regulatora tržišta osiguranja, te industrije osiguranja, kao i eminentne stručnjake iz Crne Gore i regiona.

U prilogu se nalazi agenda događaja.

 

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.