Prijavite se za stručnu praksu po programu dualnog obrazovanja u renomiranim partnerskim kompanijama




Prijavite se za stručnu praksu po programu dualnog obrazovanja u renomiranim partnerskim kompanijama

Poštovane koleginice i kolege,

Studenti modula Mikroekonomija, pozivamo vas da se prijavite za stručnu studentsku praksu po programu dualnog obrazovanja u renomiranim partnerskim kompanijama sa kojima sarađujemo u okviru ERASMUS+ projekta DUALMON.

Studenti koji se prijave za stručnu praksu savladavaće u realnom okruženju jedan dio ishoda učenja predviđenih predmetima: Preduzetništvo, Upravljanje ljudskim resursima, Trgovinski menadžment, Finansijski menadžment, Poslovni informacioni sistemi, Ekonomsko-matematički metodi i modeli. Rad studenata u firmama bi započeo u maju 2023. godine, nakon što i savladaju fundamente iz navedenih predmeta i steknu znanja neophodna za učešće na projektima.

Studenti koji se prijave će imati priliku da prođu kroz ovaj program dualnog obrazovanja u jednoj od kompanija: Addiko banka, CKB banka, Crnogorski Telekom, ETG Grupa, Kuća Hemije, Logate IT company, Neregelia, Veletex i Voli Trade.

Studenti modula Mikroekonomija mogu se prijaviti za program do 28.12.2022. godine do 14h na e-mail dualmon@ucg.ac.me.

Uz prijavu studenti treba da pošalju: CV, motivaciono pismo i informaciju o prosječnoj ocjeni.

Finalni odabir studenata po predmetima i kompanijama izvršiće tim projekta u saradnji sa kompanijama, a nakon inicijalne selekcije i intervjuisanja kandidata. Broj mjesta je ograničen. 

Program stručne prakse dio je ERASMUS+ projekta DUALMON - Jačanje kapaciteta za implementaciju dualnog visokog obrazovanja u Crnoj Gori,  koji se od prošle godine realizuje na Ekonomskom fakultetu.

Više informacija o projektu možete pronaći na linku www.dualmon.ucg.ac.me

Prijavite se i iskoristite priliku da ojačate svoje kompetencije i pripremite se za buduću karijeru!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.