Studijska posjeta prve generacije studenata programa Monteb kompaniji Luštica Bay




Studijska posjeta prve generacije studenata programa Monteb kompaniji Luštica <span class="CyrLatIgnore">Bay</span>

Studenti prve generacije studijskog programa na engleskom jeziku - Monteb, boravili su u jednodnevnoj posjeti kompaniji Luštica bay. (Galerija fotografija)

Tokom posjete, predstavnici HR sektora kompanije Luštica Bay i hotela Chedi, upoznali su studente sa vlasničkom i organizacionom strukturom kompanije, cjelokupnom investicionom poduhvatu, odnosno aktivnostima u dijelu marketing sektora kroz promovisanje cjelokupnog koncepta razvoja ovog prestižnog kompleksa sadržanog u sloganu - Place to belong.

Studenti su tokom neformalnog razgovora sa predstavnicima kompanije, izrazili interesovanje za obavljenje stručne prakse, sezonsko zapošljavanje, odnosno prilike za razvoj karijere koje kompanija nudi svršenim studentima.

Posjeti su prisustvovali i dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Mijat Jocović i rukovodilac Centra za razvoj karijere mr Nikola Martinović. Dekan Jocović je ovom prilikom razgovarao sa studentima prve generacije novog studijskog programa o njihovim utiscima dva mjeseca nakon početka studiranja i najavio brojne aktivnosti čiji je cilj kontinuirano unapređivanje programa Monteb, koji je prvi program osnovnih studija na engleskom jeziku na Univerzitetu Crne Gore. Posjeta je organizovana kao jedna od brojnih vannastavnih aktivnosti koje su dio procesa studiranja na Ekonomskom fakultetu i jedna od dodatnih vrijednosti koje naš Fakultet nudi studentima u cilju sticanja dodatnih znanja i vještina.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.