Sportski uspjeh studentkinja Ekonomskog fakulteta UCG




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović organizovao je prijem studentkinjama Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Milici Bjelici i Jovani Marić povodom osvajanja bronzane medalje na „EUSA Combat Games“, univerzitetskom prvenstvu Evrope u karateu, tekvondou, kik boksu i džudou, koje je održano u Zagrebu, od 31. jula do 3. avgusta 2019. godine. Ove dvije studentkinje su kao članice kata tima Univerziteta Crne Gore na tom takmičenju osvojile treće mjesto.

Dekan Milović je uputio čestitke Milici i Jovani ističući da je uspjeh koji su postigle posebno važan imajući u vidu da, pored zalaganja koje nose pripreme za ovakvo takmičenje, one nisu zanemarile ni svoje obaveze kao studenti Ekonomskog fakulteta. On je istakao i da njihova bronzana medalja sija zlatnim sjajem jer je njihov uspjeh ujedno i uspjeh njihovog fakulteta! “Planiramo da i dalje na Ekonomskom fakulteta razvijamo aktivnosti koje će doprinijeti svestranosti naših studenata i njihovom uspjehu u studentskim klupama kao i van njih.” – istakao je dekan Milović.

Na takmičenju „EUSA Combat Games“ održanom u Zagrebu učestvovalo je 1.300 studenata sa 404 evropska univerziteta iz 36 zemalja.

https://portalanalitika.me/clanak/343797/sportski-uspjeh-studentkinja-ekonomskog-fakulteta-ucg

https://volimpodgoricu.me/2019/08/28/sportski-uspjeh-studentkinja-ekonomskog-fakulteta-ucg/

https://m.cdm.me/sport/ostali-sportovi/milica-i-jovana-zasijale-na-takmicenju-u-zagrebu/

https://www.mladiniksica.me/sportski-uspjeh-studentkinja-ekonomskog-fakulteta-ucg/

 

Image

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.