Ekonomski fakultet, 01.11.2019

Rezultati saradnje Ekonomskog fakulteta sa biznis zajednicom - nagrađeni studenti od danas su dio Voli timaU skladu sa jednim od strateških ciljeva Ekonomskog fakulteta koji se odnosi na jačanje veza sa predstavnicima domaće privrede, najbolji studenti Ekonomskog fakulteta dobili su zaposlenje u jednoj od naših partnerskih institucija, kompanijom Voli trade.

Naime, prilikom obilježavanja dana Ekonomskog fakulteta, 31. maja, iz kompanije Voli su najavili da će svi nagrađeni studenti dobiti zaposlenje u toj kompaniji.  

Tom prilikom, dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović je istakao: „Uvjereni smo da su jake veze između poslovnog sektora i visokog obrazovanja od vitalnog značaja. Zato uspješne domaće kompanije postaju sve više uključene u proces obrazovanja i profesionalnih treninga, što ima pozitivne efekte na obje strane i vodi ka dugotrajnom partnerstvu. Dokaz upravo izrečenog je i partnerstvo sa jednom od najuspješnijih domaćih kompanija, Voli trade-om, pokroviteljom dodjele nagrada najboljim studentima. Osim toga, naša saradnju će biti nastavljena u brojnim pravcima, a samo jedan od njih je stručna praksa tokom studiranja a zatim i prilika za zaposlenje nakon sticanja diplome.”, istakao je Milović.

Za prvu grupu najboljih studenata Ekonomskog fakulteta kojima je ponuđeno zaposlenje, danas je bio prvi radni dan u toj kompaniji.

Dobrodošlicu im je u ime kompanije poželio predsjednik, Dragan Bokan:

"S posebnim zadovoljstvom ispunjavamo obećanje koje sam vam uputio prilikom dodjela nagrada najboljim studentima Ekonomskog fakulteta - otvaramo vrata naše kompanije za vas. Pokažite da ste dorasli izazovu, a mi ćemo se potruditi da vas podržimo i pomognemo u tome.Pred nama su velike mogućnosti, a razvoj kompanije počiva na kadrovima”.

Jovanović Aleksandra, Tošković Ivana, Danilo Šljukić, Aleksandar Bijelić, Nikola Gojković, Nikola Radanović, Raičević Milan i Uroš Đurović danas su sa svojim mentorima - menadžerima otpočeli svoje radno angažovanje u upravi kompanije, u okviru službi za koje su sami izrazili interesovanje.

Broj posjeta : 795