El Colegio de México raspisuje konkurs za godišnji ljetnji program „International Summer Program“. - 02.12.2018 19:29




El Colegio de México raspisuje konkurs za godišnji ljetnji program „International Summer Program“. Ovaj program kulturne razmene i učenja na međunarodnom nivou namenjen je prvenstveno studentima i diplomcima osnovnih i postdiplomskih studija društvenih i humanističkih nauka (meksikanci i studenti drugih nacionalnosti). Takođe, mogu biti primljeni i učenici završnih godina srednje škole.

Program će biti  održan na engleskom jeziku i nudiće predavanja posvećena analizi realnosti Meksika i Latinske Amerike u različitim oblastima studija iz centara za istraživanje univerziteta (istorija, lingvistika, politika, ekonomija, životna sredina i klimatske promene, i stanovništvo i urbanizacija). Važno je napomenuti da polaznici mogu slušati najviše četiri predmeta i uživati u kulturnim posetama glavnom gradu Meksika, kao i da će, uz ove teorijske predmete biti ponuđen kurs španskog kao stranog jezika (početni (A1), osnovni (A2) i srednji (B1)).

 Primljeni studenti biće obavešteni puem e-maila i imaće najviše pet dana da potvrde svoje učešće u Programu. Skrežemo pažnju da će ovaj konkurs, o kome više možete saznati na https://summerprogram.colmex.mx/home.html, biti otvoren do 12. aprila 2019. godine. Ukoliko je potrebno više informacija, mogu se zatražiti putem e-maila summerprogram@colmex.mx.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.