Summer Job na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru privukao 28 kompanija




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Sajam sezonskog zapošljavanja  „Summer Job“, koji je danas otvoren na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore u Kotoru, privukao je 28 kompanija iz oblasti turizma i hotelijerstva, kao i više stotina studenata i maturanata, koji su imali priliku da se prijave za sezonske poslove.

Rukovodilac studijskog programa Turizam i hotelijerstvo dr Ilija Moric istakao je da Fakultet ulaže kontinuirani napor u širenje mogućnosti praktične obuke za studente, kao i unapređenje kapaciteta i mogućnosti dualnog obrazovanja kroz međunarodne projekte i saradnju sa domaćom privredom.

Fakultet  za turizam i hotelijerstvo snažno, finansijski i tehnički, podržava aktivnosti i projekte Studentske organizacije "Turist", koja već dugi niz godina generiše mnogobrojne pozitivne efekte za studente, privredu i Univerzitet. Među njima, Sajam sezonskog zapošljavanja zauzima posebno mjesto i čini Univerzitet Crne Gore prepoznatljivim na turističkom tržištu i tržištu rada.

Predstavnik studentske organizacije "Turist", Amar Rastoder, pozdravio je prisutne i podsjetio na dugu tradiciju održavanja Sajma. 

Sajam je prvi put održan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru prije 13 godina, gdje je nastao na inicijativu studenata i Studentske organizacije "Turist".

 

Medijske objave:

https://www.aktuelno.me/ekonomija/summer-job-na-fakultetu-za-turizam-i-hotelijerstvo-u-kotoru-privukao-28-kompanija/

https://www.cdm.me/ekonomija/summer-job-na-fakultetu-za-turizam-i-hotelijerstvo-u-kotoru-privukao-28-kompanija/

https://www.portalanalitika.me/clanak/summer-job-na-fakultetu-za-turizam-i-hotelijerstvo-privukao-28-kompanija

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.