Koordinator rada na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo: Za dinamično i kreativno buduće poslovno okruženje FTH je prava adresa za vas




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Image

Dragi studenti,

Birati buduću profesiju koja zauzima treće mjesto među privrednim sektorima u svijetu, studirati u turističkoj destinaciji kojoj je turizam strateško opredjeljenje, u UNESCO-vom Kotoru, u kojem studenti žive turizam, na fakultetu koji baštini tradiciju obrazovanja u oblasti turizma od 60-tih godina prošlog vijeka, znači napraviti pravi izbor.

Nastavni plan i program Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, akreditovan 2017. godine prati savremene trendove i komparativna iskustva vodećih fakulteta iz oblasti turizma i hotelijerstva. Studentska praksa, kao obavezni segment nastavnog procesa sa teorijskim znanjima koje studenti stiču na našem fakultetu, obezbjeđuju znanja, vještine i kompetencije koje veoma dinamično turističko tržište zahtijeva. Čast je biti među fakultetima koji su kontinuirano u samom vrhu, kada je u pitanju zainteresovanost maturanata.

Veliki broj svršenih studenata koji grade karijeru, kako u zemlji tako i u inostranstvu, najbolja su preporuka da su studije turizama najbolji izbor i da su im im stečena znanja bila čvrst oslonac u budućoj profesiji. Ako želite dinamično i kreativno buduće poslovno okruženje, Fakultet za turizam i hotelijerstvo je za vas prava adresa.

 

Prorektor Univerziteta Crne Gore i koordinator rada na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo,

prof. dr Đurđica Perović

 

Korisni linkovi: 

- Linkovi za informacije o upisu na Univerzitet Crne Gore



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.