Elektrotehnički fakultet

Svečani prijem studenata na Elektrotehnički fakultet
Dekan Elektrotehničkog fakulteta, prof. dr Saša Mujović i studentski povjerenik, Aleksa Obradović, poželjeli su dobrodošlicu studentima prve godine sva tri studijska programa koji se realizuju na Elektrotehničkom fakultetu.

Pozdravljajući studente dekan Mujović je izrazio zadovoljstvo što su studenti prepoznali kvalitet Elektrotehničkog fakulteta i što ovaj fakultet smatraju najboljim mjestom za svoje napredovanje. "Tradicija i ostvareni rezultati daju nam za pravo da tvrdimo da je Elektrotehnički fakultet elitni fakultet, a vi treba da ste ponosni što ste postali dio elite i pozivam vas da uradite sve što je do vas kako bi ostali elita. Mi, Vaši profesori ćemo se istinski potruditi da vam boravak na Fakultetu bude ugodan i da usvojite znanja koja će vas učiniti potpuno konkurentnim i preporučiti budućim poslodavcima", istakao je Dekan u svom obraćanju.

Student povjerenik je pozvao studente na proaktivnost tokom studija, na zajedništvo, na predan rad, ali i na druženje, te ih podsjetio da će im studentska organizacija Elektrotehničkog fakulteta biti na raspolaganju za sva važna pitanja i organizaciju aktivnosti.

Broj posjeta : 1028

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.