Novogodišnja poruka Dekana
Novogodišnja poruka Dekana

Drage kolege, dragi studenti,

Sa više ili manje lijepih sjećanja, sa više ili manje ispunjenih očekivanja ispraćamo 2022. godinu. Za nekoga je ovo bila godina uspjeha i napretka, za nekoga godina koja je probudila nadu da će dolazeće biti bolje i vedrije, za nekoga ovo je bila samo još jedna godina u nizu. Gdje god sebe pronalazili ili svrstavali, 2022. godina se dogodila i ostavila neki trag u našim životima. Ako bi tražili opšte dobro, onda bi je morali pamtiti po tome što je surovi COVID virus utihnuo, što smo se oslobodili maski, distance, što smo mogli raditi, putovati, družiti se, što smo virtuelni svijet zamijenili realnim... a to nije malo.

Na našem Fakultetu je bilo dinamično, usudio bih se konstatovati i uspješno. Hvala vam svima što ste dali nabolje od sebe za Elektrotehnički fakultet i za njegovu reputaciju u akademskoj zajednici. Uvažene kolege, ovaj Fakultet će biti još bolji, prizivajući vas sve na zajedništvo, biće bolji dragi studenti, jer čvrsto vjerujem u vašu lojalnost Fakultetu i želju svakog od vas da s ponosom ističete mjesto svog ljudskog i intelektualnog stasavanja.

Srećna nam i prosperitetna 2023. godina. Želim dobro zdravlje vama i vašim porodicama, želim da svi zajedno spoznamo da će svaka poteškoća proći, da za svaki pad imamo već sjutra novi dan i priliku da sve ispravimo i konačno, da ne treba da brojimo probleme nego blagoslove i dobra koja već imamo.

Srdačno,

Saša MujovićNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.