Elektrotehnički fakultet, 23.12.2019

Kompanija Roaming Networks donacijom unaprijedila tehničke preduslove za kvalitetno održavanje nastaveKompanija Roaming Networks prepoznaje značaj ulaganja u visoko obrazovanje mladih u Crnoj Gori, kao i unapređenje kvaliteta nastave i školstva. Kompanija je doprinijela unapređenju tehničkih preduslova za održavanje nastave donacijom nastavnih sredstava modernih tehnologija.

Donacija kompanije Roaming Networks je samo početak zajedničke saradnje, kroz koju su planirane zajedničke obuke, prezentacije trendova u ICT sektoru, kao i mogućnost pohađanja stručne prakse „Inženjer budućnosti“, koju kompanija godinama unazad uspješno realizuje u saradnji sa fakultetima.

„Ova akcija naše kompanije i saradnja sa visoko školskim ustanovama u Crnoj Gori će se naravno nastaviti dalje, jer smo apsolutno sigurni da će korist koja iz ovakvih projekata naše mlade kolege dobiti u okviru svog školovanja, biti nemerljiva za njihov profesionalni razvoj.“ – istakla je prilikom predaje donacije Jasmina Petković, rukovodilac službe za selekciju i regrutaciju Roaming Networks-a.

Broj posjeta : 929