Filozofski fakultet

Dogovorena saradnja Filozofskog fakulteta UCG i Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje
Dekanka Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore prof. dr Tatjana Novović sastala se juče sa Dejanom Ivanovićem, sekretarom Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić, radi uspostavljanja mogućih vidova saradnje.

„Dogovoreno je i potpisivanje ugovora o saradnji, te planiranje konkretnih zajedničkih aktivnosti početkom sljedeće akademske godine“, kazala je dekanka Novović.

Sastanku održanom na Filozofskom fakultetu su, sa Fakulteta prisustvovali, i prodekanka za nastavu prof. dr Dijana Vučković i rukovoditeljka Studijskog programa za pedagogiju dr Jovana Marojević, dok su ispred Sekretarijata bili i Svetozar Bajović, rukovodilac Sektora za kulturu, Ljubica Abramović, rukovoditeljka Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i Miloš Nenezić, savjetnik u Sekretarijatu.

Predstavnici Sekretarijata izložili su svoj program rada i ukazali na sve mogućnosti saradnje sa Filozofskim fakultetom. Razmatrani su i konkretni predlozi o volonterskim i praktičnim aktivnostima studenata koji bi se, u okviru postojećih kurseva na brojnim studijskim programima na Fakultetu, mogli ogranizovati u saradnji sa Sekretarijatom ili pod njegovim okriljem. Konstatovano je i kako postoje brojne prilike za zajedničko djelovanje u cilju poboljašnja studentskog života i života lokalne zajednice u cjelini.

 

 

 

 

 

Broj posjeta : 881