Filozofski fakultet

Samra Mujević - najbolja studentkinja Filozofskog fakulteta za studijsku 2021/22. godinu
Samra Mujević (10.00) proglašena je za najbolju studentkinju Filozofskog fakulteta UCG-a za tekuću studijsku godinu 2020/21, što za nju predstavlja veliko zadovoljstvo i vodi je ka cilju da završi osnovne, zatim master studije, a željela bi jednog dana da upiše i doktorske studije.

"Ova nagrada za mene čini vid uvažavanja cjelokupnog dosadašnjeg rada, truda i zalaganja, ali i podstrek i motivaciju za dalje, jer upravo ova nagrada potvrđuje da se svaki trud uvijek isplati", dodaje studentkinja i kaže da nakon završetka osnovnih studija planira da nastavi školovanje na Univerzitetu Crne Gore.

ImageOd aktivnosti koje izdvaja kao značajne, a dešavale su se tokom cjelokupnog školovanja, izdvaja događaje u kojima je zastupljen timski rad, zatim prezentacije, izlaganja, debate i slično.

"Navedene aktivnosti značajne su iz razloga što podstiču razvoj interpersonalnih i komunikacijskih vještina, a te vještine su za našu buduću profesiju zaista važne", kaže Samra i dodaje da je veoma značajno i to što studenti Pedagogije imaju mogućnost da idu u posjete školama i prisustvuju časovima, i da već sada posmatraju očima budućih pedagoga.

Za ostvarenje svakog cilja, kaže ona, neophodno je određeno zalaganje, rad i trud. "Na sve to ne gledam kao na odricanja, već prije svega, kao na ulaganje u sebe i u svoju budućnost, a takav stav je, po mom mišljenju, ključ uspjeha. Pored toga, dobra organizacija vremena i strategija u radu, uvijek mogu pomoći da se odricanja svedu na minimum i sve aktivnosti usklade".

Budućim pedagozima poručuje sljedeće: "Svima koji se opredijele za studije Pedagogije, poručila bih da vjeruju u sebe, da slijede svoje snove i da budu sigurni u svoju odluku i izbor buduće profesije, jer je profesija pedagoga, prije svega, jedna izuzetno humana profesija".

 

Medijske objave:

https://fosmedia.me/infos/drustvo/samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta-za-studijsku-202122-godinu

https://www.standard.co.me/drustvo/samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta/

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/341940/samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta.html

https://www.cdm.me/drustvo/samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta/

https://kodex.me/clanak/245370/samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta-za-studijsku-2021-22-godinu

https://www.portalanalitika.me/clanak/ucg-samra-mujevic-najbolja-studentkinja-filozofskog-fakulteta-za-studijsku-2021-22

 

Broj posjeta : 91

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.