Peto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?




Peto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?

Filozofski fakultet Univerziteta Crne Gore 8. decembra (srijeda) 2021. godine, u 20h, organizuje predavanje za studente druge godine master studija, a koja se tiče izrade master rada. Tema predavanja biće „Istraživački rad u bibliotekama i digitalni pristup naučnim informacijama“, a predavač je prof. dr Mihael Antolović sa Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Mihael Antolović (1975) je vanredni profesor Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Studije istorije završio je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, gde je magistrirao i doktorirao. Stručno se usavršavao u Institutu za obrazovne medije "Georg Eckert" u Braunšvajgu (Georg Eckert Institut. Leibniz-Institut für Bildungsmedien, Braunschweig) i u Institutu za socijalne pokrete na Rurskom univerzitetu u Bohumu (Institut für soziale Bewegungen, Ruhr-Universität Bochum). Bavi se evropskom istorijom 19. i 20. vijeka, istorijom moderne istoriografije i teorijom i metodologijom istorijske nauke. Objavio je monografije: Nemačka manjina u Vojvodini: društvo i politika (2017), Istoriografija i politika. Intelektualna biografija Friedricha Meineckea (2017) i Čedomir Popov. Intelektualna biografija (2021). Preveo je i priredio više stručnih knjiga sa njemačkog i engleskog jezika. Zajedno sa dr Snežanom Štrangarić autor je univerzitetskog udžbenika Uvod u metodologiju naučnoistraživačkog rada. Metode i tehnike istraživanja u društvenim naukama. Osnove akadeskog pisanja (2021).  

Ovo je peto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?

Pozivamo studente druge godine master studija i pete godine integrisanih akademskih programa da prate ovo, kao i ostala predavanja iz serije posvećenih izradi master rada.

Topic: Istraživački rad u bibliotekama i digitalni pristup naučnim informacijama
Time: Dec 8, 2021 08:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85848702225?pwd=emFvZmFJR1JRNlRZU2hlMHdpTGFPZz09Meeting ID: 858 4870 2225
Passcode: 9fpnQ4



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.