Nagrada najboljoj studentkinji sa SP Psihologija od Fondacije “Vera Kovač”




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, gospodin Vojislav Kovač, osnivač Fondacije “Vera Kovač”, uručio je nagradu studentkinji Tijani Bulatović sa Studijskog programa za psihologiju, koja je u prethodnoj akademskoj godini postigla najbolje rezultate.

U skladu sa Ugovorom o saradnji između Filozofskog fakulteta i Fondacije “Vera Kovač”, od 2015/16. godine, student koji je završio redovno i sa najvišom prosječnom ocjenom studijsku godinu dobija posebno priznanje i novčanu nagradu od  Fondacije.  Gospodinu Vojislavu Kovaču uručena je zahvalnica za podršku koju već godinama u ime Fondacije pruža studentima Filozofskog fakulteta, odnosno Studijskog programa za psihologiju.

Tokom razgovora u kojem su učestvovali gospodin Kovač, koji je i počasni konzul Crne Gore u Sloveniji, studentkinja Tijana Bulatović, prof. dr Tatjana Novović, dekanka Filozofskog fakulteta, prodekanke, doc. dr Biljana Maslovarić i prof. dr Dijana Vučković, bilo je riječi o postignućima i rezultatima studenata Filozofskog fakulteta, pozitivnim promjenama, ali i tekućim infrastrukturnim izazovima na fakultetu, kao i mogućnostima za podršku i pomoć od strane Fondacije.

Gospodin Kovač je istakao značaj podrške studentima u cilju motivisanja za dalja pregnuća i postignuća i ukupni prosperitet društva. Takođe, istakao je da je svjestan značaja Filozofskog fakulteta kao najstarije akademske institucije u Crnoj Gori na kojoj se školuje budući nastavni kadar, te da je u ime Fondacije spreman da pomogne, shodno procjeni o potrebama u pogledu funkcionalnijeg uređivanja ambijenta na ovoj našoj univerzitetskoj jedinici.

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/nagrada-najboljoj-studentkinji-tijani-bulatovic-sa-sp-psihologija-od-fondacije-vera-kovac

https://www.antenam.net/drustvo/227945-nagrada-najboljoj-studentkinji-sa-sp-psihologija-od-fondacije-vera-kovac

https://kodex.me/clanak/248069/od-fondacije-vera-kovac-nagrada-najboljoj-studentkinji-tijani-bulatovic-iz-bijelog-polja

https://www.in4s.net/fondacija-vera-kovac-nagrada-najboljoj-studentkinji-tijani-bulatovic/

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.