Čestitka povodom Dana studenata




Dragi studenti i studentkinje,

Danas je vaš i naš važan i poseban dan, značajan višestruko za sve nas, budući da podsjeća na snažni otpor svakom vidu kršenja ljudskih i akademskih sloboda i baštini snažnu ideju jasne vizije budućnosti, koja nas u aktuelnim vremenima novih društvenih kriza i tekućih izazova ohrabruje, otvarajući perspektive zdravih puteva očuvanja budućeg responzivnog socio-ekološkog prospektivnog ambijenta.

I u današnjim trusnim okolnostima opterećenim i dalje pandemijskim mjerama opreza, kao i novim društvenim gibanjima i turbulentnim izazovima, nastojimo da vam obezbijedimo što efikasniji i suportivniji ambijent za kontinuirano usvajanje i profilisanje perspektivnih, proaktivnih znanja, adaptivnih u tekućem dinamičnom životnom prostoru. Naši profesori, saradnici i svi zaposleni nastoje da kroz kontinuirani partnerski odnos i zajedničko djelovanje sa studentima unaprijede sve segmente akademskog života.

Vjerujemo da ćete i u predstojećim danima pokazati istrajnost, razumijevanje i društvenu odgovornost, kako to dolikuje mladim intelektualnim lučonošama društvenog prosperiteta!

Želimo vam srećan Dan studenata!

UPRAVA FAKULTETA

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.