Poziv za učešće na međunarodnom naučnom skupu o ekološkoj održivosti i klimatskim promjenama




Poziv za učešće na međunarodnom naučnom skupu o ekološkoj održivosti i klimatskim promjenama

Poštovani,

Univerzitet Crne Gore organizovaće međunarodni naučni skup „Ekološka održivost i klimatske promjene", 14. i 15. septembra 2023. godine, na Žabljaku, u hibridnom formatu, uživo i onlajn.

Svi zainteresovani istraživači, prijavu za učešće na konferenciji sa temom saopštenja i rezimeom na maternjem i engleskom jeziku mogu poslati do 1. juna 2023. godine, na mejl adresu naucniskupzabljak@gmail.com

Pozivom za konferenciju, definisane su teme koje su uglavnom vezane za ekološku održivost i razvoj životne sredine, klimatske promjene, ali je moguća prijava onih radova van definisanih tematskih cjelina, njih 24, a odnose se na glavnu temu konferencije.

Konferencija se organizuje uz podršku Opštine Žabljak i NVO Durmitor 4All. Za učesnike konferencije nije predviđeno plaćanje kotizacije već će troškove organizacije i štampe snositi Opština Žabljak i Univerzitet Crne Gore. Recenzirani radovi u cjelosti biće publikovani u tematskom zborniku međunarodnog značaja.

Kontakt osoba za dodatne informacije je prof. dr Rade Šarović, (e-mejl: naucniskupzabljak@gmail.com , broj telefona +382 69 222 580).

Više informacija možete naći na linku:  http://zabljakconference2023.tilda.ws/ 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.