Obavještenje




Obavještenje

 Učešće u rangiranju prva tri rješenja za uređenje budućeg Kafea za profesore i profesorke Filozofskog i Filološkog fakulteta, koje su ponudili studenti i studentkinje  Arhitektonskog fakulteta u Podgorici.

Filozofski i Filološki fakultet  su u septembru 2022.godine pokrenuli inicijativu za dizajnersko rješenje  uređenja budućeg Kafea i tim povodom  u saradnji sa kolegama i koleginicama  Arhitektonskog fakulteta, da u sklopu tekućih semestralnih zadataka studenata na predmetu AUP2, izvrše selekciju najuspješnijih radova i rješenja. Profesori sa AF, odnosno nastivni tim u sastavu prof. dr Veljko Radulović, dr Sanja Paunović Žarić i MSc Nemanja Milićević je izvršio selekciju od sedam radova koji su zadovoljili stručne kriterijume za dalji odabir.

Kako se radi o prostoru kojeg će koristiti nastavni kadar oba fakulteta, molimo sve angažovane u nastavnom procesu da glasaju za najuspješnije radove.

Važno je napomenuti da će se zbirno glasanje iskazati kroz rangirana mjesta, a prva tri će  biti nagrađena  I- 300 eura: II- 200 eura: III- 100 eura.

Glasanje je otvoreno do  17. 04. 2023. godine.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.