Filozofski fakultet, 06.11.2019

Održan je naučnoistraživački projekat: Socio-kulturni identiteti djece na predškolskom uzrastu u Crnoj GoriU okviru realizacije naučnoistraživačkog projekta pod nazivom "Socio-kulturni identiteti djece na predškolskom uzrastu u Crnoj Gori", na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, koji je ujedno i  nosilac projekta, 30. oktobra 2019. godine održan je Okrugli sto.

U ovoj raspravi su učestvovali stručnjaci iz različitih oblasti (pedagogija, psihologija, sociologija, istorija, lingvistika, statistika) sa Filozofskog fakulteta u Nikšiću, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Fakulteta za crnogorski jezik i knjiženost na Cetinju.

Okruglom stolu prisustvovali su i predstavnici JPU iz šest gradova Crne Gore u kojima će se realizovati istraživanje (Podgorica, Cetinje, Tivat, Ulcinj, Bijelo Polje, Rožaje), kao i predstavnici Ministarstva nauke Crne Gore i Ministarstva prosvjete Crne Gore. Cilj realizacije Okruglog stola je razmjena informacija, znanja, mišljenja i iskustva između stručnjaka iz različitih oblasti, kao i razmatranje kreirane istraživačke metodologije.

Broj posjeta : 234