Dekan Filozofskog fakulteta brucošima: Sticanjem naučnih zvanja preuzećete naše pozicije i bićete nosioci razvoja obrazovanja u Crnoj Gori




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

 

 

ImagePrivilegiju da bude profesor ne dobije svako. Diploma profesora daje vam za pravo da se bavite najsvetijom dužnošću današnjice – vaspitanjem i obrazovanjem mladih ljudi. Očekujemo od vas trud i zalaganje, a mi smo tu da ono što znamo podijelimo sa vama i da vaše znanje iz srednje škole nadogradimo i od vas učinimo dobre profesore. Očekujemo, od vas koji se pokažete kao najbolji, da nastavite dalje školovanje, da sjutra sticanjem naučnih zvanja zauzmete naše pozicije i vi preuzmete brigu o ovoj, za društvenu zajednicu, važnoj kući, i budete nosioci razvoja obrazovanja u Crnoj Gori.

Prije vas su u tim klupama sjedjele hiljade studenata koji se danas bave vaspitanjem i obrazovanjem mladih naraštaja u Crnoj Gori, ali i na skoro svim kontinentima svijeta. Možemo se pohvaliti da sad već školujemo i treću generacuju nastavničkog kadra u nekim porodicama.

 

Dekan, prof. dr Goran Barović

Korisni linkovi: 

- Linkovi za informacije o upisu na Univerzitet Crne Gore



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.