Prijem studenata prve godine osnovnih studija




Nastava na prvoj godini osnovnih studija počinje 28. IX 2020. godine. Za taj dan planiran je prijem studenata prve godine osnovnih studija. Međutim, s obzirom na vrlo ozbiljnu i neizvjesnu epidemiološku situaciju u Nikšiću, nakon niza razgovora sa nadležnima iz Rektorata i Ministarstva prosvjete, te kolegama sa drugih fakulteta, došli smo do zaključka da nije bezbjedno da sve studente prve godine primimo istog dana. Stoga ćemo prijem studenata rasporediti u četiri dana, od ponedjeljka do četvrtka. Svakog dana početak prijema zakazan je za 10h.  

Za prijem u ponedjeljak (28. IX) predviđeni su studijski programi Filozofija i Sociologija.

U utorak (29. IX) biće primljeni studenti programa Geografija i Istorija.

Za srijedu (30. IX) je predviđen prijem studenata sa programa Pedagogija i Psihologija.

U četvrtak (1. X) biće primljeni studenti sa studijskih programa Obrazovanje učitelja i Predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Molimo studente da dođu na Filozofski fakultet pridržavajući se svih mjera zaštite. U prilogu je Predlog mjera prevencije. Svih navedenih mjera pridržavaćemo se u potpunosti. Potrebno je da studenti imaju zaštitne maske, te da održavaju propisanu udaljenost (2m) od drugih osoba. 

Rukovodioci studijskih programa detaljno će informisati studente o svim bitnim pitanjima. Naročita pažnja biće posvećena rasporedu održavanja časova, kao i alatkama za onlajn nastavu.

Uprava Filozofskog fakulteta

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.