Filozofski fakultet

Prijem studenata prve godine osnovnih studija
Nastava na prvoj godini osnovnih studija počinje 28. IX 2020. godine. Za taj dan planiran je prijem studenata prve godine osnovnih studija. Međutim, s obzirom na vrlo ozbiljnu i neizvjesnu epidemiološku situaciju u Nikšiću, nakon niza razgovora sa nadležnima iz Rektorata i Ministarstva prosvjete, te kolegama sa drugih fakulteta, došli smo do zaključka da nije bezbjedno da sve studente prve godine primimo istog dana. Stoga ćemo prijem studenata rasporediti u četiri dana, od ponedjeljka do četvrtka. Svakog dana početak prijema zakazan je za 10h.  

Za prijem u ponedjeljak (28. IX) predviđeni su studijski programi Filozofija i Sociologija.

U utorak (29. IX) biće primljeni studenti programa Geografija i Istorija.

Za srijedu (30. IX) je predviđen prijem studenata sa programa Pedagogija i Psihologija.

U četvrtak (1. X) biće primljeni studenti sa studijskih programa Obrazovanje učitelja i Predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Molimo studente da dođu na Filozofski fakultet pridržavajući se svih mjera zaštite. U prilogu je Predlog mjera prevencije. Svih navedenih mjera pridržavaćemo se u potpunosti. Potrebno je da studenti imaju zaštitne maske, te da održavaju propisanu udaljenost (2m) od drugih osoba. 

Rukovodioci studijskih programa detaljno će informisati studente o svim bitnim pitanjima. Naročita pažnja biće posvećena rasporedu održavanja časova, kao i alatkama za onlajn nastavu.

Uprava Filozofskog fakulteta

 

Dokumenti

Broj posjeta : 1092