Međunarodna saradnja




Fakultet likovnih umjetnosti iz Cetinja i Akademija lijepih umjetnosti iz Varšave uspostavili su saradnju u oblasti umjetnosti i nastavnog rada novembra 2014. godine.

 

Fakultet likovnih umjetnosti iz Cetinja i Fakultet lijepih umjetnosti iz Skopljauspostavili su saradnju u oblasti umjetnosti i nastavnog rada novembra 2014. godine.  

 

Fakultet likovnih umjetnosti iz Cetinja i L' Ecole Superieure d'Art de Lorraine uspostavili su saradnju u oblasti umjetnosti i nastavnog rada 2010 godine.

 

Fakultet likovnih umjetnosti iz Cetinja i L' Ecole Superieure d'Art iz Nancy (ENSAN) uspostavili su saradnju u oblasti umjetnosti i nastavnog rada 6. oktobra 2010 godine.

 

Fakultet likovnih umjetnosti iz Cetinja i Akademija lijepih umjetnosti iz Firence uspostavili su saradnju u oblasti umjetnosti i nastavnog rada novembra 2011 godine.

 

Sporazumima,  ugovorene strane, dogovorile su saradnju u oblasti aktivnog zajedničkog istraživanja, razmijenu nastavnog osoblja i studenata, razmijenu didaktičkog i umjetničkog materijala, razmijenu izložbi kao i izdavanje zajedničkih publikacija.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.