Fakultet likovnih umjetnosti, 02.06.2020

Testiranje bazične inteligencije na Cetinju u organizaciji Mense Crne GoreTestiranje bazične inteligencije na Cetinju u organizaciji Mense Crne Gore održaće se u ponedeljak 15. juna sa početkom u 11h u prostorijama JU "Gimnazija". Sredstva su obezbijeđena od strane Mense pa će za sve kandidate testiranje biti besplatno.
Testiranje će se obaviti u skladu sa mjerama NKT i IJZCG koje će biti ispoštovane maksimalno.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji imaju 16 godina na dan testiranja. Rok za prijavu je do nedelje, 14. juna do 00:00 h.
Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sljedećem linku:
          https://mensa.me/formulari/46135

Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.
Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.
Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Za više informacija možete nam se obratiti putem e-maila na  testiranje@mensa.me

Takodje ovaj mjesec organizujemo testiranja i u drugim gradovima Crne Gore pa tačno vrijeme možete saznati na našem sajtu.
Ukoliko želite da saznate više o Mensi i beneficijama učlanjivanja u našu organizaciju posjetite naš sajt:

https://www.mensa.me/

Broj posjeta : 225