Svečano uručenje diploma i nagrada




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Danas je u prepunom amfiteatru Medicinskog fakulteta uz prisustvo velikog broja gostiju upriličena svečana dodjela diploma svršenim studentima Medicinskog fakulteta, studijskih programa Medicina, Stomatologija i Farmacija, kao i dodjela nagrada najboljim studentima. Diplome i nagrade uručili su  dekan prof. dr Miodrag Radunović, rukovodilac studijskog programa Stomatologija prof. dr Jasminka Anđelić i rukovodilac studijskog programa Farmacija doc. dr Zorica Potpara.

”Oluje čine da hrastovi puštaju duboke korjene, zato vaše obrazovanje vas čini jakim i svi vaši snovi mogu postati stvarnost ukoliko imate hrabrosti da ih slijedite.

Uvijek budite svoji, izrazite sebe, imajte vjere u sebe, ne radite ono što volite, nego volite ono što radite!!!

Imajte na umu da ste Vi čuvari dostojanstva svoje profesije. Budite spremni da se doživotno usavršavate, da učite.Vrata ovog fakulteta su uvijek za Vas otvorena, ovo je vaša kuća, vaš dom.

Svim diplomiranim i nagradjenim koleginicama i kolegama želim uspjeh u budućem radu kao i stalnu težnju da simbioza sa naukom bude Vaš životni moto.

Sve vaše buduće životne odluke neka budu uspješne kao i ona prva, kada ste odlučili da upišete Medicinski fakultet.

Sami vidite koliko ste bili u pravu.

Neka Vam pasoš služi samo da upoznate turističke destinacije, a ne ulaznica za radni angažman već želim da se profesionalno ostvarite ovdje, u našoj Crnog Gori, za dobro svih.”  rekao je dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Miodrag Radunović



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.