Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija
Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija

Univerzitet Crne Gore raspisao je danas Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija UCG za studijsku 2024/25. godinu. Konkursom je predviđeno 110 mjesta za upis na Građevinskom fakultetu.

U skladu sa programom Ministarstva prosvjete, Univerzitet Crne Gore organizuje elektronsko prijavljivanje na predmetni konkurs. Izuzetno, ukoliko prijavu nije moguće podnijeti elektronskim putem, kandidati podnose prijavu neposredno, preko studentske službe organizacione jedinice.

Prijava na konkurs se podnosi 28. i 29. juna do 16 časova, kada će sistem za elektronsku prijavu biti zatvoren. Ukoliko se prijava podnosi neposredno organizacionoj jedinici, podnosi se u studentsku sluzbu Građevinskog fakulteta 28. i 29. juna 2024. godine od 10 h do 13h.  

Testovi iz dva predmeta od značaja za nastavak obrazovanja za kandidate koji nijesu imali eksterni maturski odnosno stručni ispit polažu se 1. jula 2024. godine. Raspored termina polaganja predmeta biće istaknuti na internet stranici Građevinskog fakulteta.

Tekst konkursa je dostupan na linku:  KONKURS

 

 Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.