Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija II upisni rok
Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija II upisni rok

 

Univerzitet Crne Gore raspisao je danas Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija UCG za studijsku 2024/25. godinu u II upisnom rokuKonkursom je predviđeno 43 mjesta za upis na Građevinskom fakultetu.

U skladu sa programom Ministarstva prosvjete, Univerzitet Crne Gore organizuje elektronsko prijavljivanje na predmetni konkurs. Izuzetno, ukoliko prijavu nije moguće podnijeti elektronskim putem, kandidati podnose prijavu neposredno, preko studentske službe organizacione jedinice.

Prijava na konkurs se podnosi 10. jula do 16 časova, kada će sistem za elektronsku prijavu biti zatvoren. Ukoliko se prijava podnosi neposredno organizacionoj jedinici, podnosi se u studentsku sluzbu Građevinskog fakulteta 10. jula 2024. godine od 9 h do 14h.  

Testovi iz dva predmeta od značaja za nastavak obrazovanja za kandidate koji nijesu imali eksterni maturski odnosno stručni ispit polažu se 11. jula 2024. godine. Raspored termina polaganja predmeta biće istaknuti na internet stranici Građevinskog fakulteta.

 

Termin za upis kandidata i izdavanje uvjerenja bice naknadno istaknut.

Tekst konkursa je dostupan na linku:  KONKURS

 

 Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.