Vebinar - EU projekti i prekogranična suradnja (ISMR Student Network)




Vebinar - EU projekti i prekogranična suradnja (ISMR Student Network)

Regionalna studentska mreža za strateško upravljanje rizicima i krizama (ISMR Student Network) sa zadovoljstvom poziva zainteresove studente na poslednji vebinar pred početak ljetnjeg odmora. Sa vebinarima i ostalim aktivnostima nastavljamo od septembra, kada Vas očekuje mnoštvo noviteta, uključujući i povezivanje sa kolegama studentima iz različitih krajeva svijeta.

Sjutra, u srijedu, 07.07.2021., sa početkom u 19h, biće održan vebinar na temu "EU projekti i prekogranična suradnja", a uvodničar će biti uvažena gospođa Nikolina Klaić. Gospođa Klaić je od 2010. do danas obavljala niz rukovodećih funkcija na poslovima u vezi sa EU projektima u Hrvatskoj, između ostalog, bila je državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU (2016-2020), a od januara ove godine obavlja funkciju savjetnika Uprave za europske fondove Financijske Agencije (FINA). 
Ne propustite priliku da "iz prve ruke" saznate nešto više o ovoj aktuelnoj problematici, te se prijavite za prisustvo na vebinaru.

Molimo zainteresovane da se prijave, kako bismo proslijedili pristupni link. U prijavi putem mejla potrebno je dostaviti sljedeće podatke: naziv radionice, ime i prezime, naziv visokoškolske ustanove ili organizacije zaposlenja i grad/ državu prebivališta).

Email adresa za prijave (i ostale informacije): isrmseestudentnetwork@gmail.com 

Prijava za članstvo Regionalnoj studentskoj mreži i dodatne informacije o studentskoj mreži i učešću na vebinarima su dostupne na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1295/objava/101521-prva-regionalna-studentska-mreza-za-stratesko-upravljanje-rizicima-i-krizama-ismr-student-network 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.