Filozofski fakultet, 09.09.2018

Nova objava - 09.09.2018 15:44Studentet qe kane paraqitur provimin (Matematika 1, 2, 3 ose 4) per shtator, dhe qe kane grumbulluar deri tani jo me pak se 25 pike do te kene edhe nje mundesi daljeje ne nje provim perfundimtar me 14. 09. ne ora 8. 

 

 

Dokumenti