Petodnevna međunarodna ljetnja škola o vještinama upravljanja u digitalnom i poslovanju zasnovanom na podacima




Petodnevna međunarodna ljetnja škola o vještinama upravljanja u digitalnom i poslovanju zasnovanom na podacima

Fakultet organizacionih nauka (FON) će od 21. do 26. avgusta 2022. godine, u Beogradu, organizovati petodnevnu međunarodnu ljetnju školu pod nazivom „Oslobodite vještine upravljanja u digitalnom poslovanju i poslovanju zasnovanom na podacima". 

Ljetnja škola FON 2022 je program koji studentima završnih godina, osnovnih i master studija nudi mogućnost da unaprijede svoje akademske i praktične vještine u oblastima menadžmenta, informacionih sistema i tehnologija. Program se sastoji od interaktivnih predavanja i radionica koje pokrivaju oblasti: donošenje odluka zasnovanog na podacima pomoću Power BI-ja, marketinga i prodajne strategije, tehnologije velikih podataka, poslovnih modela i dizajna. Program obuhvata i rad na poslovnim vještinama, prezentaciju i pisanje CV-a. Polaznici letnje škole dobijaju sertifikat o završenom kursu i 2 ECTS.

Predavači su renomirani profesori Fakulteta organizacionih nauka koji su među najbolje rangiranim profesorima po mišljenju studenata. Polaznici škole, pored studenata FON-a, su studenti sličnih partnerskih fakulteta iz regiona i drugih stranih univerziteta i fakulteta, tako da će studenti imati priliku da se upoznaju i povežu sa kolegama iz različitih zemalja. Pored vremena za učenje i radionice, učesnici će imati vremena i za druženje, prisustvovanje kulturnim događajima i razgledanje grada Beograda.

Za više informacija o Ljetnjoj školi i proceduri prijave posjetite:  https://summerschool.fon.bg.ac.rs/

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.