Ekonomski fakultet, 14.11.2019

Konkurs za Global UGRAD stipendije – Sjedinjene Američke Države - Prezentacija stipendija 26. novembra u 12:00 u RektoratuX

Konkurs za Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) stipendiju, jednosemestralni program razmjene u Sjedinjenim Državama, otvoren je od 4. novembra do 31. decembra 2019. za studente osnovnih studija iz Crne Gore.

Više o samom programu i uslovima zainteresovani studenti mogu pronaći na internet stranici Američke ambasade: https://me.usembassy.gov/competition-for-global-ugrad-scholarship/, a aplicirati isključivo on-line putem ovog linka: https://webportalapp.com/sp/home/ugrad_student_application.

Global UGRAD program razmjene u potpunosti finansira Vlada SAD/Stejt dipartment, a sprovodi organizacija World Learning. Global UGRAD je program obrazovne i kulturne razmjene koji omogućava mladim liderima da iskuse američki obrazovni sistem tokom jednog semestra provedenog na nekom od univerziteta u SAD i unaprijede svoje akademsko  znanje, kao i poznavanje kulture i vrijednosti SAD.

Prezentacija Global UGRAD stipendija biće održana u utorak, 26. novembra u 12:00 u Rektoratu. M.

Najavu prezentacije možete naći na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1021/objava/56360-otvoren-konkurs-za-global-ugrad-stipendije-sjedinjene-drzave

Program je, kao i svake godine, otvoren za sve studijske programe, ali su ove godine posebno zainteresovani za studente: biznis administracije, preduzetništva i STEM-a (science, technology, engineering and mathematics).

 

Dokumenti

Broj posjeta : 714