Podjela na grupe za vjezbe iz Hidrobiologije i informacije za studente ponovce




U prilogu je spisak studenata, po grupama, za vjezbe.

Po dogovoru sa studentima, termin pocetka vjezbi za I grupu se pomjera 15 minuta, tako da vjezbe pocinju u 8.30h (207). Druga grupa pocinje u 9.45h (207). Molim da postujete ovu podjelu na grupe i da svako dolazi na vjezbe u svom terminu.

Ukoliko postoje studenti koji po prvi put slusaju predmet, a nisu na ovom spisku za vjezbe, potrebno je da mi se jave na mejl, kako bi bili dodati na spisak tj. kako bi znali koji je njihov termin za vjezbe sledeceg utorka. Molim da se javite do petka.

Studenti ponovci, koji su vec odradili vjezbe, nisu u obavezi da dolaze na iste i priznace im se poeni koje su vec osvojili na testu ranije, ukoliko su zadovoljni brojem osvojenih poena. Molim da se medjusobno dogovorite, da se vidi koliko vas ima i koji su studenti u pitanju i da onda napravite spisak studenata (sa brojem indeksa) koji spadaju u ovu kategoriju, pa mi posaljite taj spisak na mejl. Bez ovog spiska, tj. ko se ne nadje na spisku, racunacu da mu se poeni sa testa ponistavaju i da zele test ponovo da rade ove godine. 

Mejl adresa: mina.hidrobios@gmail.com

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.