Ulysseus onlajn radionice za podsticanje izvrnosti u istraživanju i inovacijama




Ulysseus onlajn radionice za podsticanje izvrnosti u istraživanju i inovacijama

Ulysseus alijansa evropskih univerziteta organizuje onlajn radionice u okviru svog “satelitskog” projekta COMPASS, na temu "Podsticanje izvrsnosti: Rukovođenje najboljim praksama u istraživanju i inovacijama", 21. maja 2024. godine, u periodu od 9:45 do 14:15 sati.

Ovaj događaj predstavlja značajnu aktivnost COMPASS projekta - vodeće inicijative u okviru pripreme i sprovođenja strategije istraživanja i inovacija (R&I) Ulysseus alijanse.

Radionice će ponuditi sveobuhvatno i dubinsko razmatranje različitih aspekata praksi istraživanja i inovacija unutar Ulysseus alijanse, prije svega namijenjene istraživačima.

Učesnici mogu da očekuju transformativno iskustvo kroz niz mini-radionica koje će obuhvatiti teme kao što su prakse otvorene nauke, korišćenje najnovijih alata za saradnju, uključivanje zainteresovanih strana u proces istraživanja, rodna ravnopravnost i internacionalizacija izvan evropskih granica.

Akademskim pristupom i posvećenošću naučnoj rigoroznosti, događaj ima za cilj da inspiriše, izazove i osnaži učesnike dok istražuju složenosti savremenih istraživačkih paradigmi. Radionice će podstaći plodne diskusije i pružiti neprocjenjive uvide koji će učesnicima pomoći u trasiranju puta ka transformativnom uticaju i trajnoj izvrsnosti u njihovim oblastima ekspertize.

Pozivamo sve članove univerzitetske zajednice koji su zainteresovani da učestvuju u onlajn događaju, da se registruju putem linka: UNLOCKING EXCELLENCE 

Ulysseus tim Univerziteta Crne Gore



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.