Rezultatet nga matematika II dhe iv
Studentet qe kane nje provim te mbetur (nga te gjithe provimet e fakultetit), kane te drejte qe te dalin ne provim me 25. 09. ne ora 14. Paraprakisht duhet te paraqesin provimin ne sherbimin studentor.

 

 

DokumentiNe propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.