Filozofski fakultet, 23.03.2020

Obavjestenje studentima o trenutnom nacinu organizovanja nastave na predmetu PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINIObavjestenje studentima o trenutnom nacinu organizovanja nastave na predmetu PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI

Filozofski fakultet, Univerzitet Crne Gore
GEOGRAFIJA – Specijalisticke – 2
PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI
Semestar, 2, ECTS, 4, Status, Obavezan, Fond, 2+2+0

Postovane kolege studenti,

U skladu sa pojacanim mjerama i aktivnostima prevencije infekcije COVID-19, mi predavaci smo u obavezi da uskladimo svoje aktivnosti trenutnoj situaciji, a sve u cilju odrzavanja kontinuiteta i funkcionalnosti tokom trajanja epidemije COVID-19.

Prema predlogu Filozofskog fakulteta od 16.03.2020. godine, nastavu online je moguce izvoditi na vise nacina, a predlozeno je sledece:

1)

Prva mogucnost je postavljanje nastavnog materijala na stranici predmeta na portalu.


2)

Druga mogucnost je da na adresi http://dl.ucg.ac.me/ (Moodle) budu postavljene multimedijalne prezentacije.


3)

Treca mogucnost je da koristimo ZOOM aplikaciju i da pomocu nje izvodimo nastavu online u realnom vremenu. Predmetni nastavnik je otvorio nalog PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI na adresi https://zoom.us/ , a Vama studentima je poslat zahtjev za registraciju, da bismo u terminima po rasporedu odrzavali nastavu.

 

* * *

Sto se tice predmeta PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI obavjestavamo vas da je trenutno, a poslije komunikacije sa studentom predstavnikom i predmetnim asistentom, te informisuci rukovodstvo Fakulteta, omogucena (1) Prva mogucnost - postavljanje nastavnog materijala od ranije postavljena na stranici predmeta na portalu www.gea.ucg.ac.me/Spalevic

Kada pristupite ovom portal preko navedenog linka, dobicete stranicu


Nastava, Velibor Spalevic, Geografija, FF, UCG
www.gea.ucg.ac.me/Spalevic


Filozofski fakultet, Univerzitet Crne Gore
GEOGRAFIJA – Osnovne – 6
LOKALNA GEOGRAFSKA SREDINA
Semestar, 6, ECTS, 6, Status, Obavezan, Fond, 3+2+0

Materijalima mozete pristupiti preko aktivnog tekst linka LOKALNA GEOGRAFSKA SREDINA ili pristupajuci preko ikonice LINK, koja se nalazi ispod teksta svakog pojedinacnog paragrafa predmeta.


Geografija, PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI
00 PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI predavanja
01 PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI kolokvijum 1
02 PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI kolokvijum 2
03 PEJZAZI U GEOGRAFSKOJ SREDINI pitanja zavrsni

Pored postavljenih materijala, po realizaciji, postavljacemo i studentske prezentacije, koje ce biti pripremane tokom semestra u komunikaciji nastavnik-student/studenti, zavisno od toga da li smo se za pojedine teme opredijelili za grupnu prezentaciju ili ce teme obradjivati student pojedinacno. Predloge tema za studentske prezentacije odredjivacemo tokom semestra, a u komunikaciji koja ce ici tokom predavanja u ranije odredjenom terminu rasporeda predavanja.

Informisemo vas da cemo nastavu nastaviti prema planu rada koji je izlozen tokom uvodnog izlaganja sa pocetka ovog semestra.

Kolokvijumi ce biti odrzavani prema planu rada koji je izlozen tokom uvodnog izlaganja sa pocetka ovog semestra.

Zavrsni ispit ce biti odrzavani prema planu rada koji je izlozen tokom uvodnog izlaganja sa pocetka ovog semestra.

Nadalje, koriscenjem ZOOM aplikacije cemo izvoditi online nastavu u realnom vremenu.

Predmetni nastavnik ce biti u terminu predavanja, a prema rasporedu, za studente dostupan i putem Viber-a, WhatsApp-a, Skype. Sve informacije ce biti, kao i do sada dostavljene i preko vec ranije uspostavljene viber grupe LOKALNA GEOGRAFSKA SREDINA.

Na kraju, ostavljamo mogucnost otvorene komunikacije i putem email-a.

Velibor Spalevic, Dusko Vujacic i Mileva Brajuskovic, predmetni nastavnici

Broj posjeta : 62