Najviše prijava pristiglo za upis na Ekonomski fakultet




Najviše prijava pristiglo za upis na Ekonomski fakultet

Poštovane buduće koleginice i kolege,

Hvala vam na ukazanom povjerenju!

Maturanti iz cijele Crne Gore i regiona su tokom dva dana trajanja Konkursa za upis u prvu godinu osnovnih studija pokazali najviše interesovanja  za upis na  Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore

Tokom dvodnevnog trajanja Konkursa, ukupno 509 maturanata se prijavilo putem platforme www.upisi.edu.me. Konkursom za upis predviđeno je 390 mjesta za studente generacije 2021/2022. na svim studijskim programima: Ekonomija 240, Menadžment 100, Menadžment Bijelo Polje 50 studenata.

Interesovanje maturanata za Ekonomski fakultet, koje je iz godine u godinu sve veće, daje nam vjetar u leđa da nastavimo da obrazujemo generacije posvećenih i uspješnih mladih ljudi koji će postati jedan od ključnih resursa i komparativna prednost naše države.

Za kandidate koji nijesu imali eksterni maturski odnosno stručni ispit,  polaganje testova iz dva predmeta od značaja za nastavak obrazovanja biće organizovano 5.7.2021. godine. Raspored termina polaganja predmeta biće istaknut na internet stranici Ekonomskog fakulteta.

Redovno provjeravajte informacije objavljene na sajtu Ekonomskog fakulteta jer će upravo tu biti objavljena preliminarna rang lista!

Nakon objavljivanja konačne rang liste, upis kandidata biće izvršen 7.,8. i 9. jula 2021. godine od 8h do 14h na šalteru Studentske službe Ekonomskog fakulteta. Potrebna dokumentacija za upis biće objavljena na sajtu Fakulteta (www.ucg.ac.me/ef).

Ukoliko imate problem prilikom prijave na Konkurs, dežurni telefon Studentske službe je 020/241-450.

Drage koleginice i kolege, dobro nam došli!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.