Studenti Arhitektonskog fakulteta u posjeti Ambasadi Crne Gore u Republici Hrvatskoj




Studenti Arhitektonskog fakulteta u posjeti Ambasadi Crne Gore u Republici Hrvatskoj

Tokom trodnevnog boravka u Zagrebu povodom učešća na ovogodišnjem Festivalu Dani Orisa, studenti Arhitektonskog fakulteta su imali priliku da posjete Ambasadu Crne Gore u Republici Hrvatskoj.

Ispred Ambasade Crne Gore u Republici Hrvatskoj studente su dočekali gdin Damir Grbović i gđa Irena Prelević. Studenti Vladimir Fatić, Milica Doderović, Anja Konatar i Arijeta Feka su istakli da sa ovog susreta nose jako lijepe utiske.

,,Ambasadu smo posjetili tokom poslednjeg dana našeg boravka u Hrvatskoj. Imali smo priliku da im prenesemo naše impresije sa Dana Orisa, a zatim smo razgovarali o našim studijama i o tome koliko zapravo ovakve manifestacije doprinose našem stručnom usavršavanju. Obišli smo prostorije ambasade i zaista je cijeli ambijent na nas ostavio pozitivan utisak. Iako nismo bili mnogo daleko od kuće, kada smo zakoračili u Ambasadu osjetili smo pravu kućnu atmosferu. Ovim putem bismo preporučili svim studentima iz Crne Gore da gdje god se u svijetu trenutno nalazili ili će se nalaziti u budućnosti, da se za bilo kakvu pomoć mogu obratiti ambasadi. Iz našeg iskustva možemo reći da će im njihova vrata u bilo kojem momentu uvijek biti otvorena'' , kažu Vladimir, Milica, Anja i Arijeta.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.